Meny Lukk

CORals' tjenester

CORals er stolt av å kunne tilby et bredt utvalg av tjenester innen HMS/arbeidsmiljø, Strategisk HR og IT. Under ser du noen av tjenestene, men ta gjerne kontakt for å diskutere andre muligheter!

“Bedre på jobben” er CORals’ fullskala verktøy for HMS og arbeidsmiljø. Les mer HER.

Strategisk rådgivning

Hva er det dere trenger akkurat nå? Er det å endre kulturen? Øke lønnsomheten? Forbedre samhandlingen? Redusere sykefraværet? Eller handler det om forbedre virksomhetens omdømme gjennom employer branding?

CORals har spesialkompetanse og erfaring, og bistår gjerne med strategisk rådgivning omkring målet – og veien til målet.

Analyse

Som beslutningsgrunnlag for all strategisk ledelse bør det ligge analyser. CORals bistår gjerne med gjennomføring av undersøkelser innen arbeidsmiljø, trivsel, motivasjon, ledelse, ekstrarolleadferd og psykologiske kommunikasjonspreferanser. Undersøkelsene kan spesiallages for den enkelt bedrift, eller det kan brukes eksisterende verktøy.

Noen stikkord for kartlegging er status, årsaker og virkninger – selvsagt presentert på en lettfattelig og formålstjenlig måte. 

Programutvikling/automatisering

Bruker dere unødvendig mye tid og krefter på oppgaver som kan automatiseres gjennom enkle programmer? Eksempler kan være utsending av e-post, systematisering av lister, statistiske analyser eller produksjon av grafisk materiale.

CORals utvikler og bygger programmer på bestilling, ta gjerne kontakt for en prat.

Nettsider

CORals bygger gjerne deres nettsider, og hjelper dere å opprettholde dem. Det kan være alt fra enkle informasjonsbaserte sider til funksjonelle sider basert på inndata eller medlems-/ansattsider. Ta kontakt for en prat og et uforpliktende tilbud.

Bli med i dialogen!

Registrer deg og logg inn
- Du kan enkelt gjøre det med din sosiale ID

KLIKK HER?