Meny Lukk

CORals er en blogg, en ressursside og et enkelmannsforetak for analyse, ledelse og strategi – drevet av Christian Otto Ruge, derav navnet.

Bruk menyen til å finne frem til ulike tema og ressurser. Og ikke minst, bruk kommentarmulighetene og forumet flittig! Du må være registrert og innlogget for å kunne delta, men det kan du enkelt gjøre ved hjelp av din bruker-id på LinkedIn eller Facebook.

Gjennom egen forskning på forholdet mellom ledelse og ansatt-adferd har det vokst frem en levende interesse for temaet hos undertegnede. Hva har egentlig ledelsesform å si for hva ansatte presterer og organisasjonen oppnår? Er mekanismene de samme i alle organisasjoner, eller varierer de f.eks. på bakgrunn av størrelse, segment eller sektor (privat, offentlig, frivillig…)?

CORals skal være et miljø for erfaringsutveksling, diskusjon og inspirasjon – på tvers av slike forhold. Det vil legges ut artikler og innspill i bloggen fra ulike forfattere – med invitasjon til å kommentere. Og det er et forum for spørsmål og svar – det er bare å fyre løs – vi kommer lengst når vi går sammen! I tillegg tilbys det ressurser for nedlasting, i form av programmer/scrips og dokumenter, samt relevante lenker.

Om du vil kan jeg hjelpe deg å analysere forholdene i din bedrift. Det gir deg et realistisk og evidensbasert beslutningsgrunnlag når du skal legge strategier og det kan vise seg å være det konkurransefortrinnet som gjør at det er dere som lykkes. Ta gjerne kontakt for en prat og evt. et tilbud!

Corals er også det engelske ordet for koraller, og i korallrevet finnes gode analogier til denne sidens temaområder – kan du tenke deg noen? Korallene bygger strukturer og konstruksjoner. Konstruksjonene i seg selv er oftest skjult i dypet, før de vokser seg så store at de danner øyer – og øyriker. Korallene har mange interessenter – fra algene som dekker dem og produserer oksygen til kloden vår – til et rikt mangfold av underlige skapninger som finner sine livsvilkår her, og holder revet levende.

Så litt om meg:
Min formalkompetanse en erfaringsbasert master i strategisk ledelse (MBA) fra Universitetet i Tromsø på toppen av en cand.theol (profesjonsstudiet i teologi) fra MF. Jeg har også en del enkeltfag innen både ledelse og teologi. Min arbeidserfaring er fra ulike prosjektlederstillinger i Den norske kirke (fra 2000 – 2014), som fagkonsulent og teamleder i en ideell organisasjon (Acta – barn og unge i Normisjon fra 2014), som tillitsvalgt på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå i Presteforeningen (fra 2000-2014), som verneombud på ulike nivå (fra 2007) og som styreleder for NOR-MAF (siden 2017). Jeg har etterhvert bred erfaring med eget lederskap, medarbeideroppfølging, evidensbasert konseptutvikling, omstillings- og endringsprosesser, arbeidsmiljø, arbeidsrett og statistisk analyse. Jeg brenner for at mennesker og organisasjoner skal få blomstre sammen i symbiose og har en drøm om at denne siden kan fasilitere dette.

Sjekk gjerne ut min LinkedIn profil.

Christian Otto Ruge

Bli med i dialogen!

Registrer deg og logg inn
- Du kan enkelt gjøre det med din sosiale ID

KLIKK HER?