Meny Lukk

Litt om CORals

CORals er en ressursside og et enkelmannsforetak for analyse, ledelse og strategi – drevet av Christian Otto Ruge, derav navnet.

CORals kan kartlegge og analysere sammenhenger i deres bedrift.

Gode analyser gir dere et realistisk og evidensbasert beslutningsgrunnlag når dere jobber med ledelse og HR-strategi, og sammen med god rådgivning kan det vise seg å være det konkurransefortrinnet som gjør at det er dere som lykkes.

Corals er også det engelske ordet for koraller, og i korallrevet finnes gode analogier til CORals – kan du tenke deg noen? Korallene bygger strukturer og konstruksjoner – det kan også CORals hjelpe til med. Konstruksjonene i seg selv er oftest skjult i dypet, før de vokser seg så store at de danner øyer – og øyriker, slik også god ledelse ofte først viser seg over tid. Korallene har mange interessenter – fra algene som dekker dem, fiskene og dyrene som bor der – og kloden vår som trenger maten og oksygenet som produseres der. God HR-ledelse gjør at alle interressenter kan trives og tilfredsstilles – det ønsker CORals bidra til. 

Les mer om CORals’ tjenester HER, eller ta kontakt for en prat og evt. et tilbud!

Så litt om meg:

Min formalkompetanse en erfaringsbasert master i strategisk ledelse (MBA) fra Universitetet i Tromsø (2017) på toppen av en cand.theol (profesjonsstudiet i teologi, 2000) fra MF. Jeg har også tatt en del enkeltfag innen både ledelse og teologi.

Min arbeidserfaring er fra ulike prosjektlederstillinger i Den norske kirke (fra 2000 – 2014), som fagkonsulent og teamleder i en ideell organisasjon (Acta – barn og unge i Normisjon fra 2014 – 2021), som tillitsvalgt på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå i Presteforeningen (fra 2000-2014), som verneombud på ulike nivå (fra 2007-2021), som styreleder for fagforeningen NOR-MAF (2017 – 2020) og som prosjektleder for God Arbeidslyst og organisasjonsutvikler i fagforeningen Krifa (fra 2021). 

Jeg har etterhvert bred erfaring med eget lederskap, medarbeideroppfølging, evidensbasert konseptutvikling, omstillings- og endringsprosesser, arbeidsmiljø, arbeidsrett og kvantitativ analyse. Jeg brenner for at mennesker og organisasjoner skal få blomstre sammen i symbiose, og har en drøm om at denne siden og mitt enkeltpersonforetak skal fasilitere dette.

Sjekk gjerne ut min LinkedIn profil.

Christian Otto Ruge

Bli med i dialogen!

Registrer deg og logg inn
- Du kan enkelt gjøre det med din sosiale ID

KLIKK HER?