Meny Lukk

Litt om CORals

CORals drives av Christian Otto Ruge og leverer konsulenttjenester innen analyse, ledelse og strategi-derav navnet.

CORals kan kartlegge og analysere psykologiske sammenhenger og det psykososiale arbeidsmiljøet i din bedrift – og bistå dere i å bruke innsikten til forbedring og vekst. 

Gode analyser gir dere et realistisk og evidensbasert beslutningsgrunnlag når dere jobber med ledelse og HR-strategi, og sammen med god rådgivning kan det vise seg å være det konkurransefortrinnet som gjør at det er dere som lykkes.

Corals er også det engelske ordet for koraller, og i korallrevet finnes gode analogier til CORals – kan du tenke deg noen? Korallene bygger strukturer og konstruksjoner – det kan også CORals hjelpe til med. Konstruksjonene i seg selv etableres ofte skjult i dypet, før de vokser seg så store at de danner øyer – og øyriker, slik også god ledelse ofte først viser seg over tid. Korallene har mange interessenter – fra algene som dekker dem, fiskene og dyrene som bor der – og kloden vår som trenger maten og oksygenet som produseres der. God HR-ledelse gjør at alle interessenter kan trives og tilfredsstilles – ansatte, eiere og samfunnet – det ønsker CORals bidra til. 

Les mer om CORals’ tjenester HER, les mer om meg under bildet eller ta kontakt for en prat og evt. et tilbud!

Så litt om meg:

Min formalkompetanse en erfaringsbasert master i strategisk ledelse (MBA) fra Universitetet i Tromsø (2017) på toppen av en cand.theol (profesjonsstudiet i teologi, 2000) fra MF. Jeg er sertifisert arbeidslystkonsulent i GAIS og har også tatt flere enkeltfag innen både ledelse og teologi.

Min arbeidserfaring er fra ulike prosjektlederstillinger i Den norske kirke (fra 2000 – 2014), som fagkonsulent og teamleder i en ideell organisasjon (Acta – barn og unge i Normisjon fra 2014 – 2021), som tillitsvalgt på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå i Presteforeningen (fra 2000-2014), som verneombud på ulike nivå (fra 2007-2021), som styreleder for fagforeningen NOR-MAF (2017 – 2020) og som prosjektleder for God Arbeidslyst og organisasjonsutvikler i fagforeningen Krifa (2021 – 2024), som arbeidslystkonsulent i Senter for God Arbeidslyst (fra 2022) og som seniorrådgiver i Kirkerådet (fra 2024).  

Jeg har etterhvert bred erfaring med eget lederskap, medarbeideroppfølging, evidensbasert konseptutvikling, omstillings- og endringsprosesser, leder-veiledning, arbeidsmiljø, arbeidsrett og kvantitativ analyse. Jeg brenner for at mennesker og organisasjoner skal få blomstre sammen i symbiose, og har en drøm om at denne siden og mitt enkeltpersonforetak skal fasilitere dette for mange.

Sjekk gjerne ut min LinkedIn profil.

Christian Otto Ruge

Bli med i dialogen!

Registrer deg og logg inn
- Du kan enkelt gjøre det med din sosiale ID

KLIKK HER?