Meny Lukk

Gratis hjelp

Kan jeg få hjelpe deg?

Mange virksomheter sliter i dag – noen har gitt opp, men det er også noen som opplever sin største opptur. Med god forvaltning av de menneskelige ressursene kan den siste gruppa bli mye større!

Mange mener at det som skal til for å lykkes i koronatidene er «kreativitet», både hos ledere og ansatte, ansatte som «blomstrer» og ansatte som som etter eget ønske strekker seg lenger enn de strengt tatt må.

Men hvordan får man sånne ansatte? Mange mener mye også om dette – ofte basert på dokumentasjon fra andre land, andre bransjer, andre bedrifter – eller andre tider. Men psykologiske sammenhenger er både kontekst- og tidsavhengige. Vi kan ikke vite noe sikkert om egen virksomhet om vi ikke også har undersøkt akkurat denne – i dag.

Det kan jeg hjelpe deg med – uten at det skal koste deg en krone!

Jeg tilbyr meg å gjennomføre en grundig undersøkelse blant ansatte og ledere din organisasjon og analysere informasjonen vitenskapelig. Videre vil jeg presentere resultatene, diskutere implikasjonene de har og gi deg anbefalinger for et strategisk HR-arbeid som vil kunne gjøre koronatid til ny vekst.

Ta kontakt så fort som mulig om du er interessert i en prat om dette!
«Førstemann til mølla – prinsippet» gjelder.

PS: Del gjerne dett med flere, så alle som kan ha glede av det kan få vite om det!

Registreringsskjema:

Helst minst 50, men alt kan diskuteres. Ingen øvre grense (jo flere deltakere, jo flere og sikrere resultater)

Legg igjen en kommentar

Bli med i dialogen!

Registrer deg og logg inn
- Du kan enkelt gjøre det med din sosiale ID

KLIKK HER?